Offpiste er et kvalitetsbevidst webbureau med 360° digital expertise. Du kan få hjælp til alt fra udvikling af hjemmesider og webshops til marketing og meget mere. Du får i Offpiste en samarbejdspartner, der tager ansvar og som kan levere et færdigt produkt til din virksomhed – uanset hvad det specifikke behov er.

Perfektionistisk tilgang

Der er høj konkurrence på det danske onlinemarked, og det betyder, at der ikke er plads til fejl og mangler, når kunder skal tiltrækkes. Der er sket meget i løbet af de seneste år, og hvor man tidligere kunne slippe af sted med et stykke middelmådigt arbejde, er det ikke længere tilfældet. Som seriøs virksomhed har man nemlig behov for kvalitet. Herr er den bedste løsning naturligvis at outsource det arbejde, som man ikke selv er ekspert i. Med andre ord: Det betaler sig at få et bureau til at tage sig af visse områder. Hos Offpiste specialiserer vi os i ydelser som hjemmesider, webshops, custom udvikling, marketing og grafisk design. Med fem hovedområder dækker vi naturligvis bredt, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har en perfektionistisk tilgang, der sikrer dig og din virksomhed den bedste løsning, når arbejdet er færdigt. Du kan regne med os hele vejen igennem – både før, mens og efter vi arbejder på dit projekt.

Masser af cases

Beskrivelser af ydelser kan være nok så attraktive, men når et bureau skal hyres, er det naturligvis en god idé at se nærmere på tidligere cases. Her har vi rigeligt med eksempler hos Offpiste, hvilket forhåbentligt gør det en smule lettere at få en oversigt over vores evner som bureau. Succes med forskellige cases viser også alsidighed og at forskellige behov altid kan imødekommes. Det giver desuden inspiration – for ved at studere tidligere cases kan du vurdere, om du ønsker noget lignende til din egen side, eller om du vil udfordre os i en ny, kreativ retning.

Værd at vide

Jakob Bank er stifteren bag Offpiste og har mange års erfaring med online marketing. Jakob står inde for kvaliteten og kan kontaktes personligt, når der er brug for svar på spørgsmål eller generel vejledning. Alle opgaver udføres af kompetent personale i Danmark. Vi sætter fokus på kvalitet, kreativitet og god kommunikation. Som seriøs samarbejdspartner giver vi fuld opmærksomhed til dit projekt og tilbyder sparring, når end der nu er brug for det. Offpiste kan kontaktes via telefon mellem 9.00 og 20.00 alle dage i ugen. Derudover er det hele tiden muligt at sende en besked af sted via kontaktformularen, som hurtigt kan lokaliseres på Offpiste.io.