Nu blev det endelig tid til at det nyeste fashionsite slog dørerne op i DK. Navnet på butikken får du om lidt – men først se på hvad det lige er der gør dette website ekstra interessant, sammenlignet med alle de mange andre hjemmesider der findes online.

Hvorfor skulle det her mode website skulle være anderledes sammenlignet med de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at det er nødvendigt at kigge på alle de mange sider kan man nøjes med bare at kigge på http://modejagten.dk – her samler man nemlig alt, så du på den måde kun skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeJagten.dk har været så smarte at samle alle sortimenter fra de største fashion websites, blandt andet Boozt, Zalando, Stylepit, Zalando, Stylepit, Boozt samt mange flere. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler et sted, i stedet for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige sider.

Kan man så købe hos Modejagten.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige fashion sider som styrer den del. Det som ModeJagten gør er, at få samlet alle disse helt ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle sko og tøj. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og så vil du blive videresendt direkte hen til produktet hos Boozt, Zalando, Stylepit, Zalando, Stylepit, Boozt eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her formidable modesite?

Godt du spørger – for Modejagten er nemlig yderst aktive på social media herunder fx Pinterest, Facebook og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeJagten.dk eller ModeJagten.

Hvis man gerne vil i kontakt med stifterne af hjemmesiden – hvordan gør man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, komme med ris og ros eller lignende, så skal du blot gå til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til dem som står bag siden. Opdatering: Nu kan du også finde et tilsvarende website i SE. Se det her. Norges version finder du her.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!