Nu blev det endelig tid til at det nye fashionsite blev åbnet i DK. Navnet på butikken får du snart – for lad os først lige se på hvad der gør denne hjemmeside ekstra interessant, sammenlignet med de andre muligheder der er på nettet.

Hvad gør det her mode site skulle være anderledes end alle de andre?

Svaret er ganske enkelt: I stedet for at skulle at se på flere sites kan du nøjes med bare at kigge på ModeKup.dk – for her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde bare skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes fungerer det?

ModeKup.dk har været så snu at samle alle produkter fra de største mode websites, såsom Boozt, Zalando, Stylepit osv.. Det gør at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge 1 sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige hjemmesider.

Kan man så købe gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig fashionsiderne som styrer den del. Det smarte som ModeKup.dk i stedet gør er, at samle alle disse utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle de fashion og mode produkter. Du skal bare klikke på enten knapperne eller billederne, og så bliver du videresendt direkte hen til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her formidable modesite?

Godt du spørger – for ModeKup er også meget aktive på sociale media som fx Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på websitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå til deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en email direkte til dem som står bag siden.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!