Alle veje føre til Rom, men nogle af vejene er kortere end andre. Rom er badeværelset, du drømmer om. Og du kommer kun dertil, hvis du er påpasselig med indretningen, for du har ikke meget at gøre godt med.

Det er detaljen, den lille del, du skal fokusere på. Nogle bruger blomster, andre har antikke ting stående. Hvad du vælger at gøre, vil tage tid. Tag på loppemarkeder. Vær tålmodig. Forvent ikke, at dit badeværelse står klart på nogle uger. Det kan godt være, det bliver renoveret på kortere tid, men det er blot rammen til maleriet. Du mangler lærredet, detaljerne og fortællingen om hvem du er.

Badeværelser er oftest 100% unikke. Det gør dem til noget særligt. Inspiration skal derfor til, ellers kan man hurtigt gå i stå. Badeværelse inspirationen kommer ikke af sig selv, så vi giver dig her et kærligt skub.

 

Det vigtige spejl på væggen

En væsentligt men lille detalje, du kan gøre, er, at vælge et spejl, du ikke finder andre steder. Mange har et spejl, der hænger på væggen. Det er slået i med et søm, og så er det bare det. Nogle har et spejl, der består af rent glas.

Gør ikke som andre.

Vi skal være modige i år 2017. Din personlige stil gemmer sig, det er bare med at finde den. Det er svært, for hvad kan du virkelig lide? Ud over det du ser i BoBedre, altså.

Et modigt spejl er hverken lyserødt eller specielt på nogen måder. Det er blot et spejl, andre ikke har.

Det kan være

  • Et rundt spejl
  • Indbygget lys i siderne
  • Spejl med flot kant

Prøv at forestil dig ovenstående. Hvordan ser dit badeværelse ud, når du har et af disse spejl hængende?

Hvis du vil gå den kreative vej, så besøg ikke almene, kendte butikker. Du skal ud og finde sjældne spejle. Snak med din håndværker, han kender måske nogen. Ellers så find nogle antikke butikker. Guldet gemmer sig, men når du har fundet det, føles det som at stå forenden af regnbuen.

 

Kreative håndværkere

Undervurdér ikke håndværkerne. De går op i deres fag til perfektion. Selvfølgelig kan du finde undtagelser, sådan er det i alle fag. Vær derfor påpasselig, når du vælger håndværkeren. Snak med ham, lyt til ham. Fortæller han om sine kreative løsninger, så kan det være du skal gå videre med ham. Nogen, der har vundet priser for deres løsninger er Badmodul.dk, klik her, så kommer du ind på deres side.