Det er ikke første gang man har fået stillet dette spørgsmål. Her vil jeg min forklaring på spørgsmålet – men vi skal først lige have styr på fakta først.

Hvem har retten til at bestemme en konge af internettet?

Vi kan vel alle være enige om at beslutningen tages af vores befolkning. Det fungerer jo ikke som de almindelige adelige hvor det går i arv fra generation til generation. For at være helt sikker på at det er den korrekte konge af internettet der bliver valgt er denne konkurrence som er opstartet hvor det drejer sig om hvem der ender med at opnå førstepladsen.

Hvad er dog det her for en slags konkurrence?

Muligvis ikke den mest typiske slags konkurrence, men udfordringen er ikke mindst accepteret, og nu skal den rigtige vinder findes. Jeg har accepteret udfordringen – og jeg hæmmer ikke før jeg har førstepladsen.

Hvem vinder på konkurrencen som det ser ud nu?

I øjeblikket er der en midlertidigt kronet konge som inden længe bør få taget sin kongekrone fra sig til en ny hersker. Kongen har alt for længe kunne slappe af og bare ladet alt komme til ham – og det skal jeg sætte en stopper for.

Hvor lang tid vil der gå før du vil overtage tronen som konge?

Det er et virkelig godt spørgsmål og det er vildt problematisk at svare på. Men lad mig udtrykke mig således: Det tog mig ikke lang tid at komme på tæt på kongen, og som det ser ud nu er jeg rangeret som nr. 2. Og kan det klares med den mindre indsats som som her – så kan det ikke tage lang tid.

Hvorledes kan man hjælp?

Det er helt nemt. Hjælper du mig kan du dele denne artikel på de sociale medier som Twitter, Facebook og Google+, samt linke til dette indlæg så andre også kan få glæde af det. Vil du gøre dette vil jeg sende massevis karma til dig.