Så blev det endelig tid til at et nyt fashionsite åbnede dørerne i det danske land. Navnet får du om lidt – for lad os først lige se på hvad der gør denne hjemmeside ekstra spændende, når man sammenligner med alle de andre sites der findes online.


Hvad er det der gør dette modesite skulle være anderledes sammenlignet med de andre?

Det er helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at se på alle de mange sites kan du slippe af sted med bare at kigge på The-Fashion.dk – for her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde bare skal se et sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvordan kan det fungere?

The-Fashion har været så intelligente at samle alle sortimenter fra de allerstørste mode websites, såsom Zalando, Boozt, Stylepit og mange flere. Det gør at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge samme sted, så du slipper for at være nødt til at surfe rundt på forskellige hjemmesider.

Kan man så købe direkte hos The-Fashion?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige modesider som styrer den del. Det smarte som The-Fashion.dk i stedet står for er, at få samlet alle de her ekstremt mange stykker tøj og sko, så du på samme side kan se alle modevarer og sko. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte hen til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man lære mere om det her fænomenale fashion website?

Godt du spørger – for The-Fashion er nemlig også meget til stede på social media herunder fx Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på The-Fashion.dk eller The-Fashion.

Hvis jeg nu gerne vil komme i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på siden, komme med ris og ros eller lignende, så skal du bare bevæge dig over til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!